Mag het eens wat anders dan een klassiek bloemenboeket? Geef dan eens een originele plant cadeau! Met een plant als cadeau onderstreep je het duurzame karakter van planten en draag je bij aan een groenere planeet. Naast milieuoverwegingen heeft een plant cadeau natuurlijk ook iets heel persoonlijks. Zo moet de plant wel degelijk passen bij de smaak en het interieur van de ontvanger, want niets is zo ergerlijk als allergische reacties, uit de toon vallende looks of een veel te ingewikkeld verzorgingsproces. Benieuwd naar de zeeën aan mogelijkheden?

Mini-plantjes voor het kleine gebaar

Voor de liefhebber van bescheiden planten bestaan er talloze mini-varianten. Dit zijn kleine plantjes die zeer makkelijk te verzorgen zijn en slechts 3 a 4 keer per week een beetje water nodig hebben. Handig als de ontvanger een plantje vooral als decoratie ziet en er verder niet veel naar omkijkt. Mini-cactusjes worden, net als mini-vetplantjes, in zinken emmertjes geleverd, waardoor ze bijvoorbeeld direct op tafel, op de vensterbank of op de rand van de badkuip neergezet kunnen worden.

Geef een Co2 plant cadeau!

Heb je wel eens aan luchtzuiverende planten gedacht? Een luchtzuiverende plant als cadeau biedt namelijk veel voordelen. Ze beschikken over een Air so Pure-label en zorgen met hun luchtverfrissende kwaliteiten voor een betere leefomgeving. Naast luchtverfrissers dragen de planten ook nog bij aan een versterkt concentratievermogen en helpen ze tegen vermoeidheidsklachten. Luchtzuiverende planten worden bovendien in een handige 6-pack inclusief sierpot geleverd. Je kunt natuurlijk ook voor een luchtzuiverende kamerplant als de “Clusia Princess’” gaan, die in een mooi cilinderglas wordt geleverd. Een ideaal cadeau voor op kantoor, thuis of op school!

Luchtplantjes voor de artistiekeling

Mag het plant cadeau juist wat kunstiger en creatiever in het oog springen? Bekijk dan de zogenoemde airplants eens. De Tillandsia Medusa ofwel Tillandsia Jellyfish is een typisch luchtplantje en lijkt sprekend op de “jellyfish”. Met dit plantje kun je de onderwaterwereld dus een stukje dichterbij huis halen.

De Tillandsia “Magic Balls” is eveneens een airplant. Airplanten hebben als eigenschap dat ze haast geen verzorging nodig hebben en zichzelf voeden. De ontvanger van dit plant cadeau hoeft slechts 1 keer per maand met de plantenspuit in de weer te gaan en kan daarna weer rustig achterover leunen. Naast de comfortabele manier van verzorgen past de Tillandsia “Magic Balls” bijzonder goed bij een industrieel ogend interieur. Dus heb je nog een vriend, kennis of familielid met een robuust, ruimtelijk interieur met vintage tintje? Dan zal de Tillandsia zeker niet misstaan!

Orchidee in luxe cadeauverpakking

Tot slot mag ook de chique en verfijnd ogende Phalaenopsis Angel Orchidee niet over het hoofd worden gezien. De Phalaenopsis Angel is een perfect plant cadeau voor liefhebbers van precieze en details. De plant is namelijk met de hand gedraaid en heeft daardoor een mooie, compacte vorm. Wanneer je hem goed verzorgd kan de plant wel drie keer per jaar bloeien. Geef hem in die zin een mooi plekje in het warme zonlicht.
De Phalaenopsis Angel Orchidee wordt bovendien in een luxe cadeauverpakking geleverd en vormt daarmee een met zorg verpakt geschenk. Wees origineel en geef een plant cadeau!

 

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.