Voor onze vrienden, familie en hun verjaardagen of andere gelegenheden waarbij een mooi cadeau toepasselijk is zijn we altijd opzoek naar een apart en bijzonder cadeau. Je wilt het liefst iets waar ze echt wat aan hebben en ook nog eens speciaal is om te krijgen. Een cadeau bedenken voor iemand waar je om geeft is in feite niet moeilijk. Wat het moeilijk maakt is wanneer je iets wilt geven dat niet cliché is. De meeste cadeaus zijn immers erg cliché. Denk aan cadeaubonnen, een bloemetje, een fles wijn, of een andere drank in cadeau verpakking. Een parfum of aftershave. Het is allemaal erg voor de hand liggend. Daarnaast heb je een grote kans dat je niet de enige bent die met een dergelijk product komt aan zetten.

Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van winkels die van die niet alledaagse producten verkopen. Denk aan de Expo van vroeger. Tegenwoordig heb je van dit soort winkels vele soorten. Ik neem als voorbeeld het Deense merk ‘Tiger’. Dat alles behalve alledaagse spullen verkoopt. Omdat men meer op het internet winkelt. En deze trend de aankomende jaren blijft groeien, zul je meer je best moeten doen om een leuk cadeau te bedenken. Een winkel binnenlopen om inspiratie op te doen is op het internet wel anders. Je zult eerst moeten bedenken waar je online wilt shoppen en zul je gerichter moeten zoeken. Daarom zijn websites als deze van ons een uitkomst. Wij bieden genoeg inspiratie voor leuke cadeaus.

Kleding als cadeau.

Kleding blijft leuk om te geven. Toch doen veel mensen dit niet, en dat komt door het volgende. Wanneer je een kleding item zoals een T-shirt of een mooie broek cadeau geeft, dan ben je waarschijnlijk de enige en heb je dus een bijzonder product waar iemand ook nog eens wat aan heeft. Tenzij diegene het niet mooi vind. Kleding is erg persoonlijk en daarom een moeilijk product om cadeau te doen. Daarnaast moet het fashion item ook nog eens goed matchen met wat de persoon in kwestie al in zijn of haar kast heeft hangen.

Hier komt een kledingbox erg goed bij kijken. Dit is niet alleen de oplossing voor bovenstaand probleem, maar ook erg origineel. Je geeft namelijk niet alleen kleding als cadeau, maar ook een personal shopper / stijladviseur. Een kledingbox is een dienst waar je je online kunt laten stylen. Via de websites van de betreffende diensten zoals ‘The Cloakroom’ geef je op wat je voorkeuren zijn, welke merken en fashion je mooi vind. Vervolgens gaat een kledingadviseuse met jouw wensen aan de slag om een compleet nieuwe outfit te bedenken. Dit hoeft niet duur te zijn, want je kunt namelijk ook gewoon je budget aangeven.

The Cloakroom personal shoppers.

Het mooie van deze online kleding diensten is, dat je ze ook cadeau kunt doen. Niet elke kledingbox / online personal shopper dienst bied cadeaubonnen of vouchers aan. Neem de personal shoppers van The Cloakroom. Deze dienst is en van de populairste in Nederland en bied ook een cadeaubon aan die je kunt kopen om vervolgens aan iemand te geven. Deze persoon kan dan wanneer het hem of haar uitkomt op zijn eigen gemak gebruik maken van de kledingdienst. Curated shoppen vanuit je eigen comfort is de toekomst, net als online boodschappen doen en alle andere zaken die je online regelt, is ook online curated shoppen met de hulp van kledingexperts de toekomst.