Gastbloggen

Heb jij fantastische cadeau artikelen en wil je deze graag promoten door middel van een blogitem? Dan kan dat bij cadeau-zoeken.nl! Wij bieden in ons Blog gedeelte de ruimte aan aanbieders om daar hun product door middel van een blogitem te promoten! Ben je hier in geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Wat is Gast Bloggen Eigenlijk?

Gastbloggen is een methode die veel wordt gebruikt door bedrijven bloggers om organisch zoekverkeer naar de website te leiden. Daarnaast is het plaatsen van links in een blogitem waardevol voor een website. Normaliter schrijven gastbloggers berichten op blogs van andere bloggers. Deze worden vervolgens gepubliceerd en verhogen mogelijk de positie van een website.

Gastbloggen kan werken op een van de twee manieren:

1. Je schrijft zelf een post om te verschijnen op een ander blog.

Dit is de meest voorkomende vorm van gastbloggen, jij of je bedrijf zijn geïnteresseerd in de links die op de betreffende pagina komen te staan. Door middel van het aanleveren van content zorg je er voor dat er kwalitatieve links naar je website komen.

2. Een andere persoon schrijft een post om te verschijnen op uw blog

Dezelfde vorm maar dan andersom, gastbloggers leveren content voor jouw website. In ruil krijgen zij een link tereug. Dit zorgt er voor dat zoekmachines regelmatige je website bezoeken omdat er nieuwe content te vinden is! Een goed teken.

Geïnteresseerd in een Gastblog?

Ben jij geïnteresseerd in een gastblog op cadeau-zoeken.nl? Dan kan dat! Mail ons op info@cadeau-zoeken.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug!