Fotomokken bedrukken kan voordelig bij Mokken.nl. Dit is de webwinkel van Lavista Relatiegeschenken, de expert op het gebied van hoogwaardige relatiegeschenken en gifts. Een mok laten bedrukken met een foto is zeer gebruikelijk. Een bedrukte mok is namelijk een leuk cadeau voor elke gelegenheid. Je kunt de fotomok als cadeau schenken aan klanten, zakenrelaties en werknemers.

De mokken zijn van hoogwaardig keramiek en worden in full colour bedrukt. De ontvanger krijgt dus een goede mok in handen die hij of zij nog lang kan gebruiken. Telkens als er koffie of thee uit de mok wordt gedronken, zal de klant of zakenrelatie even aan jouw organisatie denken.

 

Fotomokken laten printen? Bezoek mokken.nl

 

Bedrukte fotomokken bestellen

Op Mokken.nl is er de mogelijkheid om zowel onbedrukte als bedrukte mokken te bestellen. Hoe meer mokken je afneemt, hoe scherper de prijs! Voordat je afrekent krijg je de gelegenheid om jouw foto up te loaden. Je kunt er ook voor kiezen om dit op een later tijdstip te doen. Heb je nog andere eisen of wensen? Dit kun je ook aan het team van Lavista Relatiegeschenken laten weten.

Zij staan tevens voor jou klaar als je hulp of advies nodig hebt bij jouw bestelling. Je kunt via de telefoon of e-mail een gratis offerte ontvangen. De klant staat altijd centraal bij Lavista Relatiegeschenken. Daarom kun je ook altijd kosteloos een drukproef ontvangen om er zeker van te zijn dat je tevreden bent met de fotomok.