Laatst was ik op zoek naar een leuk kado voor mijn partner. Er waren veel leuke dingen te vinden maar ik zocht echt iets persoonlijks en hier kon ik niet iets passends voor vinden. Een collega van mij verwees mij toen naar Foto OpAluminium. Op FotoOpAluminium.nl vond ik precies wat ik zocht!

De website heeft een groot aanbod van stijlen waarop zij jouw eigen foto kunnen afdrukken. Zo heb je bijvoorbeeld wit of geborsteld aluminium wat de foto een eigen karakter geeft, maar je hebt ook de keuze om een meerluik op aluminium te laten afdrukken of iets voor buiten.

Ondanks dat de naam suggereert dat de foto alleen op aluminium geprint kan worden, kunnen zij het ook op bijvoorbeeld hout, canvas, plexiglas, en nog veel meer soorten materiaal printen. De foto’s laten afdrukken op een kussen, mok, placemat, noem het maar op, is ook allemaal geen probleem bij FotoOpAluminium.

Kwaliteit

Vaak als je zelf een foto uitprint is het zo dat de kwaliteit van de foto niet mooi opgenomen wordt. Een foto die eerst haarscherp was lijkt ineens heel amateuristisch. Gelukkig is dit bij FotoOpAluminium niet het geval. Alle foto’s zijn vlijmscherp, zelfs als ze afgedrukt zijn op gekreukeld canvas!

Uitstekende service

Wanneer je op internet bestelt is het altijd wel even spannend hoe lang het gaat duren voordat je je pakketje binnen hebt. Bij FotoOpAluminium zijn de levertijden niet lang en is het dus uitermate geschikt om even last-minute een kadootje te kopen voor iemand. De meeste artikelen liggen rond de 2-5 werkdagen levertijd. Mocht het nou zo zijn dat er echt haast bij zit dan kan dit met een spoedbestelling nog omlaag gaan, in sommige gevallen heb je het dan de volgende dag al in huis! Uitstekende service dus. Je krijgt van iedere status update van jouw bestelling een mailtje binnen dus je kan precies zien wanneer jouw pakketje onderweg is.