Wanneer is het tijd voor een Botox behandeling? Dat maak je helemaal zelf uit en niet jouw omgeving. Immers een Botox behandeling is persoonlijk. Dat doe je voor jezelf en voor niemand anders, als het goed is dan. Ben je in de twintig en heb je een expressief gezicht en houd je van langdurig zonnebaden? Dan zou het zomaar kunnen dat je dolgelukkig wordt van en van al die kleine lijntjes die jouw rimpels voorspellen af bent.

Ben je dertig en wilde je dat je er al aan begonnen was? Doe het dan nu, want voordat je het weet ben je 40 en schiet je al aardig op. Met de jaren wordt onze huid er in elk geval niet beter op, dus: GEEF JEZELF GEWOON EEN BOTOX BEHANDELING CADEAU!

Tegenwoordig is het allemaal best wel te betalen, dus je hoeft niet bang te zijn dat je een onoverkoombare uitgave doet. Voor jezelf dan.

Kijk voor de grap eens op voor informatie en inspiratie. Deze mensen hanteren een hoge standaard voor de behandelingen en rekenen hier een zeer redelijk tarief voor.

Laten we de boel eens op een rijtje zetten:

Is het aanvankelijk nog interessant en spannend, die mijlpalen in je leven, later baren ze je grote zorgen. Hoe leuk is het niet om eindelijk 16 jaar te zijn en op een bromfiets te mogen rijden. En wat was het een ervaring om op je 18e voor het eerst te mogen autorijden en stemmen en zo meebeslissen over de regering. Dan wacht je nog vol smart op je 21e verjaardag.

Je bent dan volwassen en mag je doen wat je wilt! Cosmetische behandelingen met Botox komen nog niet in je op. Of misschien al wel? Hier en daar verschijnt al een klein rimpeltje, die zou je met een botox behandeling al de kop in kunnen drukken en de echte rimpels nog eventjes uit kunnen stellen…

Opeens wordt je 30 en is de lol er snel af. De elasticiteit van je huid wordt al wat minder, je huid wordt iets dunner en er verschijnen hier en daar toch al echte rimpeltjes. Lachrimpeltjes, fronsrimpels of rimpels in je voorhoofd. Misschien wordt het nu toch tijd voor die eerste Botox behandeling, dat zou een groot verschil maken…

Dan komt de zwarte dag dat je dan toch de 40 bereikt. Ach, je bent nog jong, wordt er dan gezegd. Maar jij denkt daar waarschijnlijk heel anders over als je in de spiegel kijkt. Weet dan dat je in goed gezelschap bent. Je gaat met een schuin oog toch eens wat vaker naar anderen kijken, om te zien of jij er in verhouding nog wel goed uit ziet.

Met 50 jaar is het helemaal gedaan met de jeugd. Oneerbiedig wordt je opeens bestempeld als iemand ‘van middelbare leeftijd’. Als je dan nog geen Botox behandeling hebt gedaan, heb je twee keuzes, rimpels accepteren en zeggen dat het erbij hoort, of je gaat in gesprek met de kundige mensen van een botox kliniek, Zij kunnen je precies vertellen wat je kunt doen aan alle vergaarde rimpels en lijnen en wat je precies van de behandeling kunt verwachten.

Dus, doe eens gek en geef jezelf een Botox behandeling cadeau!