Je kent het wel. Je bestelt een nieuwe telefoon. Een origineel hoesje vinden voor jouw type telefoon blijkt nog best lastig te zijn. De winkels hangen allemaal vol met hoezen voor mobiele telefoons, maar je ziet geen telefoon hoesje dat jou voldoende aanspreekt. Je wilt een fashion hoesje dat een verlengstuk is van je outfit. Je baalt. Ho, stop! Je hoeft echt niet lang te zoeken, want bij Casimoda verkopen ze hoe dan ook een betaalbaar, stevig én leuk gsm hoesje voor jouw smartphone. Ze vinden namelijk dat iedere telefoon op een leuke manier beschermd moet kunnen worden. En wij zijn het met ze eens.

Over het assortiment

In de webshop van Casimoda heb je niet alleen de keuze uit zwart, wit, geel en blauw. We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zouden het maar saai vinden. Wij kunnen een leuk telefoonhoesje wel waarderen. Casimoda staat bekend om hun uitgebreide assortiment aan telefoontasjes, covers en bumpers. Wat voor hoesje heb je op het oog?

We kunnen de keuze voor je vergemakkelijken. Aan de linkerkant van hun website kun je namelijk filteren op jouw wensen, zodat je alleen de telefoonhoesjes ziet die bij jou passen.

Als jij ook vaak van smartphone case wisselt, dan mogen deze vijf exemplaren niet in jouw hoesjescollectie ontbreken.

1. Badass babe hoesje
Wie een beetje rebels is, zit goed met dit model. Oh, en niet getreurd. Ze verkopen dit model in twee uitvoeringen: blondine en brunette.

2. Marmer hoesje
Deze tijdloze print verveelt nooit


3. Floral days hoesje
Een schattig hoesje met bloemenprint mag niet ontbreken in jouw hoesjeskast. We zien onszelf wel rondhuppelen op een festival met dit fleurige model.

4. Abstract painted flipcase
Deze stevige leren hoes ziet er niet alleen fancy uit, maar beschermd ook zeer goed. We love it!

5. Snake print hoesje
Wie heeft gezegd dat dierenprints uit de mode zijn? Het is hartstikke hot! Met dit telefoonhoesje sla je de plank nooit mis.

De voordelen van je smartphonehoesje bij Casimoda bestellen

Een van de grote voordelen van bestellen bij Casimoda is dat je een enorme keus hebt uit hoesjes die je nergens anders ziet. We willen niet allemaal in dezelfde jurk of trui lopen, dus dat geldt ook voor een telefoonhoesje. Maar er is meer. Zo is de verzending gratis en mag je het hoesje altijd binnen 14 dagen retourneren of ruilen. Ook kun je achteraf betalen en is onze verzending niet alleen gratis, maar ook supersnel. In de meeste gevallen heb je de bestelling de volgende dag al in handen.

Volg Casimoda ook op:

https://www.facebook.com/casimodaNL/

https://www.instagram.com/casimoda_NL/