Als er iemand jarig is, is het altijd weer een hele zoektocht naar een leuk cadeau. Natuurlijk kun je de jarige verrassen met een cadeau bon van Bol of het kruitvat. Je kunt ook een grote bos bloemen geven of een flesje drank. Maar heb je dat de voorgaande jaren ook al niet gegeven? Wees eens origineel en koop eens een echt cadeau! Een presentje dat niet alleen goed bij de jarige past, maar ook een blijvende herinnering is. Natuurlijk is dat een hele opgave. Maar ga maar eens op zoek! Je zult zien dat dit best een leuke uitdaging is!

Met een koekoeksklok verras je jong en oud

Je zult het misschien niet zo gauw bedenken. Maar wat dacht je er van om de jarige met een koekoeksklok te verrassen? Een klok kan iedereen gebruiken, dus het nuttige aspect heb je al te pakken. Maar je kunt je kado veel verder personaliseren. Zo kun je voor een ouder iemand misschien voor een echte traditionele houten koekoeksklok uit het Zwarte Woud gaan. Voor een modern persoon met een moderne woon inrichting misschien voor de meest moderne koekoeksklokken van Kookoo gaan en voor kinderen er eentje uitzoeken met zingende dieren of in neon kleuren. Bij Presentsathome spotten we allerlei modellen waar je hebberig van wordt!

Combineer het koekoeksklokje met een weerhuisje

Kies je voor het traditionele koekoeksklokje van hout met bewegende vogeltjes en kinderen op wipwap’s en schommels? Dan past daar ook wel heel leuk een weerhuisje bij. Die weerhuisjes zijn namelijk van het zelfde materiaal gemaakt en zijn bovendien in dezelfde stijl uitgevoerd. Een weerhuisje is trouwens niet 100% betrouwbaar omdat het thuis voornamelijk op de verwarming in je huis reageert. Maar toch in grote lijnen zul je zien dat bij slecht weer het mannetje naar buiten komt en bij zonnig weer het vrouwtje naar buiten gaat. Vind je deze cadeau’s wat aan de prijs? Spreek dan met je vrienden, familie of collega’s af om gezamelijk een bruikbaar verjaardagcadeau te geven. Zowel de weerhuisjes als de koekoeksklokjes vind je onder andere bij Presentsathome (met een s tussen de t en a :-)))