Zo vlak na de bevalling staat je leven volledig in het teken van je baby. In het eerste levensjaar verandert en ontwikkelt je kindje zich in een razendsnel tempo. Mede doordat de moeder vaak nog herstellende is van de bevalling, met slapeloze nachten te kampen heeft en erg vermoeid zal zijn in de beginperiode, worden veel speciale momenten nog wel eens vergeten. Wanneer je voor je baby zijn eerste jaar een boek bijhoudt, dan kun je op een later moment nog eens terugkijken op alle bijzondere gebeurtenissen.

De herinneringen samengevat in een baby eerste jaar boek

Veel ouders kunnen zich niet meer herinneren wanneer hun zoon of dochter kon omrollen of kruipen. Ook worden kleine, grappige gebeurtenissen snel vergeten. Denk bijvoorbeeld aan de gezichtsuitdrukking van je kindje tijdens zijn eerste groentehapje of aan zijn eerste lach. Een baby eerste jaar boek biedt voldoende ruimte om onder andere foto’s, tekeningen en verhalen zorgvuldig te bewaren. Door de spiraalbinding kunnen ook wat dikkere kaarten of knutselwerken worden bewaard, zonder dat de kaft van het boek hieronder lijdt of het boek niet goed meer sluit.

Het ideale cadeau bij een geboorte

Baby eerste jaar boeken zijn bij Studio Ins & Outs in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je onder meer kiezen uit babyroze en babyblauw, maar ook uit neutralere kleuren als okergeel en mintgroen, wat een ideale keuze is wanneer je het boek cadeau wilt doen en het geslacht van het kindje nog niet bekend is op het moment van aankoop.

De invulboeken zijn op zo’n manier ontworpen, dat het invullen ervan weinig tijd kost. Een moeder van een pasgeborene heeft haar tijd immers hard nodig voor andere zaken. Wanneer je regelmatig een verhaaltje of foto toevoegt, heb je na een jaar een compleet en overzichtelijk beeld van de ontwikkelingen en de speciale gebeurtenissen tijdens jouw baby zijn eerste jaar.

Dit artikel is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.