Ben je op zoek naar een origineel en leuk kraamcadeau? Kijk dan eens rond in de (online) winkel van Dirkje babykleding. Van een schattig roze rompertje, een blauwe tuinbroek tot een jurkje met pofmouwen of een stoere legerbroek. Bij Dirkje babykleding is er altijd wel een leuk kledingsetje te vinden voor jongens of meisjes.​​

Betaalbaar en goede kwaliteit

Baby- en peuterkleding is overal te koop en er is een groot aanbod in diverse winkels en online. Maar Dirkje babykleding onderscheidt zich door betaalbare en goede kwaliteit babykleding te leveren. Ze heeft een trendy collectie die inspeelt op de printjes en kleuren uit het seizoen, maar bovendien is de collectie degelijk en van goede kwaliteit. En dat is prettig. Want je weet als jonge ouder als geen ander hoeveel peuters kruipen over de vloer en hoe snel de kleding daardoor verslijt. Of hoe vaak je een rompertje moet wassen omdat jouw dochter of zoontje het weer heeft vies gemaakt. De kleding van Dirkje babykleding is daartegen bestand. De kleren zijn van geode kwaliteit en kunnen tegen een stootje. Ook na veelvuldig wassen verliest het zijn kleur nog niet. Dirkje babykleding is ideaal voor jonge peuters en baby’s.

Een uitgebreide collectie

De collectie van Dirkje babykleding is groot en breed opgezet. Naast een basiscollectie heeft ze ieder seizoen een nieuwe collectie. Deze seizoenscollectie is specifiek toegespitst op de jaargetijden. Zo zie je in de wintercollectie veel okergeel en donkergroen, twee trendkleuren die je nu heel veel ziet. Hoe leuk is het om een donkergroene trui met panterprint te combineren om een donkere spijkerbroek voor jouw jongen? Of om een okergeel jurkje met ruches aan te trekken bij jouw dochtertje? Voor de lente collectie zijn er ook al wat kleding items bekend. Zo kun je pastelkleuren en veel blauw verwachten. De trend van strepen, stippen en printjes zet ook nog door, dit zie je ook terug in de lente collectie van Dirkje babykleding. Wat je ook kiest, je kunt er verzekerd van zijn dat jouw kinderen met de kleding van Dirkje babykleding altijd hip voor de dag komen.

Mix en match outfits

Naast een hippe collectie snapt Dirkje Babykleding ook dat je graag betaalbare kleding wilt aanschaffen. Daarom kost een compleet setje gemiddeld tussen de 15 en 30,- euro. Zo kun je vaker een nieuw setje kopen. Daarnaast kun je ook veel items uit de basiscollectie met elkaar combineren. Mix en match jouw favorieten kleur broeken met T-shirtjes van verschillende prints. Het assortiment bestaat uit babykleding en peuterkleding vanaf maat 46. De kleding is altijd in diverse maten aanwezig, van een newborn collectie tot het peuterassortiment: je kunt naar hartenlust combineren met de diverse kledingoutfits. Welke kleding ga jij voor jouw dochter of zoon aanschaffen?​

 
Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Rinko De Jong), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.