Sinds jaar en dag stunten energieleveranciers met kortingen en cadeau bij energiecontracten. De reden hiervoor is dat energieleveranciers u graag als klant hebben. En om u over te halen voor hun te kiezen, worden er leuke en dure cadeaus weggegeven. Maar wat zijn nou de leukste cadeau die u op dit moment kunt ontvangen bij uw energiecontract? Wij hebben een top 5 leukste cadeaus bij energie voor u opgesteld!

Tip: Klik hier voor een overzicht van alle mogelijke cadeaus bij energie!

 

Tablet

Het favoriete cadeau is al sinds jaren een gratis tablet. Zo scoorden Oxxio jaren lang erg goed met een gratis iPad bij een energiecontract. Een gratis iPad is nu niet meer verkrijgbaar, maar er zijn voldoende alternatieven. Zo kunt u momenteel bij Nuon profiteren van een gratis Samsung Galaxy Tab A 10.1. Dit is een moderne tablet met een 10.1 inch scherm, wifi, bluetooth en een 4G optie. De winkelwaarde van deze tablet ligt momenteel rond de €279,00.

Naast de Tab A 10.1 zijn er ook nog divers energieleverancier die stunten met een gratis Galaxy Tab E 9.6. Dit is een kleiner en iets ouder model van Samsung. Ondanks dit is deze tablet nog prima geschikt om te browsen of uw email te checken. De winkelwaarde van deze tablet ligt rond de €199,00.

 

Console

Een andere cadeau wat momenteel erg populair is binnen de energiemarkt is een console. En het maakt niet uit of u speelt op de Xbox of Playstation, ze zijn momenteel allebei verkrijgbaar. Bij Nuon kunt u nu profiteren van een gratis Xbox One S (1 TB) inclusief controller. Dit cadeau heeft een winkelwaarde van maar liefst €285,00. Naast de Xbox van Microsoft kunt u ook kiezen voor de PS4 van Sony. Deze Playstation 4 Slim (500GB) heeft iets minder opslagcapaciteit maar is wel extra compact. Daarnaast heeft deze console een iets hogere winkelwaarde, €299,00 namelijk.

 

Cadeaubon

Veel consumenten kiezen liever zelf hun welkomstcadeau uit. En daarom zijn cadeaubonnen erg populair. Vooral acties met een Bol.com cadeaubon zijn erg populair. Met deze cadeaubon, met een waarde tot €200,00, kunnen overstappers zelf hun cadeau uitkiezen in de webshop van Bol.com. En met een aanbod van tienduizenden producten is er altijd wel wat te vinden! Hiermee is dit cadeau niet alleen leuk om te krijgen, maar ook nog eens erg praktisch.

 

Korting

Consumenten die het liefst voor voordelig gaan kunnen ook gewoon kiezen voor een cashback of een directe korting. De cashback ontvangt men aan het einde van het jaar. Op deze manier valt de eerste eindafrekening lekker laag uit. Een direct korting ontvangt men direct, waardoor het voorschot extra laag is. Over het algemeen zijn deze actie met een korting het meest goedkoop. Om deze reden blijven deze aanbiedingen dan ook populair.

 

Slimme thermostaat

Een laatst type product dat veel consumenten graag cadeau ontvangen is de slimme thermostaat. Op dit moment zijn er energieleveranciers die bijvoorbeeld een gratis Nest thermostaat weggeven bij een energiecontract. Daarnaast kan men bij Nuon profiteren van ene gratis Thermosmart V3 thermostaat. Hiermee heeft men extra grip op de energiekosten en komt men altijd in een warm huis thuis. Wel zo prettig!

Dit reclame-artikel is geplaatst door (KoenV), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.