In deze post bespreken we een aantaloriginele cadeautips voor rokers. Je weet wel, dat uitstervend ras van mensen die sigaretten, sigaren sisha of de pijp roken. Er zijn in Nederland steeds minder mensen die roken, alleen al in 2017 stopten er 110.000 mensen met roken. Het anti rook beleid van de afgelopen jaren werpt dus zijn vruchten af!  Toch zijn er nog heel veel mensen die niet kunnen of willen stoppen, en rokers die principieel willen doorgaan met roken. Speciaal voor deze mensen een overzichtje van geschikte cadeautips!

De Noodsigaret!

Via Etsy is deze leuke noodsigaret te koop. Het is een lijstje met breekbaar glas waaronder een aansteker en sigaret zit. Als je (in een Noodsituatie) helemaal zonder sigaretten zit dan kun je het glas breken en de Sigaret en aansteker gebruiken. Grappig idee om kado te geven aan iedereen die sigaretten rookt – en/of gaat stoppen met roken!

Powermatic 3 Sigarettenmachine

Deze volautomatische Powermatic 3 sigarettenmachine van sigarettenmakershop is super handig, en spaart rokers heel geld. Zelf sigaretten maken scheelt zon 1800 Euro op jaarbasis (bij een pakje per dag). Deze Powermatic 3 is een geavanceerde Sigarettenmachine welke alle werk voor jou doet. Deze hulzenvuller maakt automatisch perfect gevuld sigaretten. Een flinke pluk tabak erin (30 gram) en een druk op de knop is genoeg. De machine doet de rest. Ideaal cadeau voor rokers die houden van doe het zelven en willen blijven genieten van hun dagelijkse sigaret.

Harley Davidsson Humidor

Voor de sigaren rokers onder ons zagen we deze leuke en nuttige Harley Davidsson Humidor te koop bij de fiftiesstore. Een harley Davidsson motorfiets is niet verplicht bij aanschaf van deze ruige humidor, maar het helpt wel als je sigaren rookt! Deze kwaliteits humidor met vochtigheidsmeter heeft plek voor 100 sigaren, en garandeerd de optimale luchtvochtigheid voor je Cubaanse sigaren voor optimaal rookgenot.

Een Cadeau voor alle rokers

In de bovenstaande post zag je 3 originele cadeaus die specifiek voor rokers bedoelt zijn. Uiteraard hoef je een roker geen roken-gerelateerd cadeau te geven, maar wij vonden het een leuk idee om onze eigen zoektocht naar een kado voor een roker vast te leggen in deze post! We horen graag wat je ervan vindt in de comments.

 

 

 

Dit reclame-artikel is geplaatst door (Kessels), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.