Maak je eigen mokken, door het bedrukken van mokken maak je een persoonlijk cadeau. Of je nu op zoek bent naar een aantrekkelijke manier om het woord over je bedrijf te verspreiden, gasten een uniek souvenir van je bruiloft wilt geven of een ander idee hebt om gepersonaliseerde mokken te gebruiken.

Mokken bedrukken die bij je levensstijl passen

Zoek je een keramische mok, keramische kop, glazen servies? Met het bedrukken van mokken maak je een bijzonder cadeau. Het is iets blijvend dat mensen dagelijks gebruiken. Er zijn vele manieren waarop je mokken bedrukken met tekst of logo kunt.

Mokken bedrukken voor een persoonlijk cadeau

Een op maat gemaakte foto mok. Of maak er een als een heel persoonlijk geschenk. Pak gewoon je favoriete foto’s, gebruik onze kant-en-klare lay-outs en kies je kleuren. Elke mok is volledig aanpasbaar, dus wees zo creatief als je wilt.

6 beste vragen over mokken bedrukken

Hoe mokken bedrukken?

Je foto’s zijn ingebed in het keramiek van een mok via een proces dat bekendstaat als sublimatie. Het maakt gebruik van speciale inkt van topkwaliteit en warmte. Stel je een grote oven voor, je foto’s worden in essentie in je mok ‘gebakken’ zodat ze niet loskomen.

Kan ik tekst toevoegen aan mijn mok?

Ja! Je kunt tekst toevoegen aan elke gepersonaliseerde mok. Of je nu ‘Gefeliciteerd met je verjaardag’, ‘Bedankt’ wilt zeggen of een grap wilt vertellen, het is helemaal aan jou.

Hoe werken magische fotomokken?

Thermochromie. (Wat? Yep, we weten het). Eigenlijk zijn wij niet degenen die de best bewaarde geheimen van magiërs onthullen … laten we zeggen dat het de hitte van je drankje is die een verrassing onthult!

Zijn je mokken na het bedrukken, vaatwasser en magnetron veilig?

De meeste mokken van keramiek en porselein zijn zowel vaatwasser- als magnetronveilig, behalve de gouden en zilveren mokken. De meeste mokken zijn magnetronbestendig, maar een enkele moet met de hand worden gewassen.

Hoeveel foto’s kan ik op mijn mok zetten?

Je kunt één foto gebruiken op onze mok, maar soms is het ook mogelijk om kant-en-klare lay-outs te gebruiken om maximaal 18 foto’s toe te voegen.