Heerlijk samen genieten van de dag der liefde. Veel mensen van het toch wat cliché, maar stiekem hopen we toch altijd dat onze geliefde eraan denkt. Valentijnsdag kan je op verschillende manieren vieren en net zo bond maken als je zelf wilt. Wij hebben daarom de leukste cadeau tips voor jullie bij elkaar gezet

Een spannende avond?

Wees nou eens eerlijk een relatie houdt je niet elke dag spannend en zeker als je langere tijd met elkaar heb zijn er moment dat het er gewoon niet van komt. Valentijnsdag is de ideale dag om hier even aan te ontsnappen. Verras hem door na een dag hard werken met een mooie lingerie outfit en een heerlijk diner.

Bezoek de stad der liefde

Ja er is niets romantischer als dat jij haar meeneemt naar de stad der liefde: Parijs. Natuurlijk kan een andere stad ook; zolang je maar wat plant met een romantische overnachting buiten de deur. Vraag vrij van haar werk zonder dat ze het weet of geef haar bijvoorbeeld vandaag nog een envelop met dat jullie dit weekend nog wat leuks samen gaan doen. Je hotelovernachting kan je snel en gemakkelijk boeken bij Hotelspecials! Voor degene welke echt willen profiteren van waanzinnige kortingen en luxe kan je ook eens kijken op Secret Escapes

Wat dacht je van een paar prachtige bloemen

Het klinkt nogal ouderwets, maar echt waar ze houdt er zo van! Een bos met prachtige bloemen en helemaal weet als je weet wat haar favorieten bloemen zijn! Ben je te laat en denk je opeens waar haal ik ze nog vandaag? Geen paniek geef haar gewoon een bloemen abonnement voor de rest van het jaar. Bloomon heeft dit bijvoorbeeld en het is heel simpel om dit als cadeaubon te geven.

Diner aan huis

Een van de meest romantische verrassingen die je voor je partner kunt organiseren is een diner aan huis te plannen! Hoe dit werkt? Betere cateringsbedrijven bieden vaak ook een kok aan huis, die in overleg een luxe maaltijd kookt .. én waarbij je ook kunt rekenen op bedienend personeel!