Je kunt er bijna niet omheen, de nieuwe trend uit het afgelopen jaar: cryptocurrencies. In het afgelopen jaar waren het voornamelijk investeerders en technologievolgers, die zich met deze digitale valuta bezighielden. Wist je dat men voor 2018 verwacht dat cryptocurrencies een van de cadeautrends worden? Het is steeds interessanter om cryptocurrencies aan iemand anders weg te geven, nu de handel hierin gemakkelijker geworden is. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een portemonnee voor iemand aan te maken en hier de cryptocurrencies in te storten. De portemonnee geef je vervolgens aan iemand anders cadeau! Er zijn verschillende websites waarop je alles over cryptocurrencies vindt.

Het weggeven van cryptocurrencies is slechts een van de cadeautrends voor 2018. In dit artikel belichten we er een aantal.

Geef een abonnement op Netflix of Spotify cadeau

Naast de mogelijkheid om cryptocurrencies weg te geven zijn ook abonnement een populair cadeau in 2018. Steeds minder mensen kopen films of cd’s in de winkel. Zij kiezen massaal voor diensten als Netflix en Spotify. Dit is een van de redenen dat abonnementen op deze diensten een populair cadeau geworden zijn in 2018. Wie vindt het immers niet fijn om een aantal maanden niet te hoeven betalen voor het bekijken van films, of het onbeperkt luisteren naar muziek? Ook abonnementen op tijdschriften en kranten zijn nog steeds erg in trek.

Maak cadeaus persoonlijker met bedrukking

Ook lijken mensen in 2018 voor steeds persoonlijkere cadeaus te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke kussensloop met bedrukking. Dit kan een persoonlijke tekst zijn, maar ook een foto van jou en de ontvanger van je cadeau. Door voor een cadeau te kiezen die echt bij iemand past, zal je cadeau nog meer in de smaak vallen! Persoonlijke cadeaus bestel je tegenwoordig heel eenvoudig op internet.