Je wilt iets speciaals geven aan die ene vrouw in jouw leven. Je vriendin, je partner, je zus, je moeder, noem het maar op. Speciale gelegenheden moeten gevierd worden, maar wat is nou iets leuks om aan een vrouw te geven? Met deze cadeaus heb je vrijwel altijd succes.

Een verzorgd uitje

Een uitje is een leuk cadeau omdat het onvergetelijk is, en omdat degene die het krijgt het eigenlijk wel moet gebruiken. Dan weet je dat je cadeau een succes is geweest. Tegenwoordig kun je al voor een best lage prijs naar London, Parijs, of een andere mooie stad of regio. Je hoeft dus echt geen trip van honderden euro’s te schenken. Wel moet je even kijken wanneer er tijd is, je moet de goedkopere reizen al inplannen voordat je betaald.

Een fotoshoot regelen

Altijd leuk toch, zo’n serie professionele foto’s van jezelf? Dit is een topcadeau omdat je er een toffe middag plus een hoop foto’s aan over houdt. Om het niet te cliché te maken kun je iets regelen in het thema van de interesses van de vrouw waar je het aan geeft. Houdt ze van oude films, dieren, de natuur, het buitenland, of wat dan ook? Er zijn altijd manieren om hier op in te spelen. Weet je niet zeker waar vrouwen zoal van houden? Bekijk dan ook eens Vrouwenstijl.nl.

Kleding

Kleding voor vrouwen is altijd een lastige kwestie. Wat vind ze leuk? Is hetgeen wat je hebt uitgekozen niet heel stom? Om er achter te komen wat ze leuk vind hoef je eigenlijk alleen maar een paar keer goed te kijken naar wat ze aanheeft. Houdt ze meer van donkere dingen, of draagt ze meer kleur? Heeft ze veel dunne of juist dikke stofjes? Voor de zekerheid kun je voor een klein item gaan, zoals een shirt of een sjaal. Dan is het minder erg als ze hem misschien toch niet super vindt. Maar vaak is het gebaar al genoeg.