Als je op zoek bent naar een origineel cadeau dan heb je vandaag de dag nogal keus. De keus is zelfs zo groot dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Toch is er een cadeau dat met kop en schouders boven alle anderen uitsteekt en dat is een “canvas cadeau”. Het is dan ook niet voor niets dat een canvas cadeau nog steeds aan populariteit wint.

Canvas

Tegenwoordig maken we heel wat foto’s met onze mobiele telefoons. We delen deze vervolgens met onze familie en vrienden en kijken ze zelf nauwelijks terug. En als we dit wel doen, dan doen we dit voornamelijk in digitale vorm via laptop, tablet of wederom onze smartphone. Maar een echt mooie foto verdient natuurlijk meer dan enkel en alleen opgeslagen te worden in digitale vorm. Een mooie foto op canvas is vaak tegelijkertijd een dierbare herinnering en deze mag gezien worden. Waar je dit vroeger deed door een foto in een (wissel)lijst te plaatsen en op te hangen zijn er heden ten dage meer wegen die naar Rome leiden. Eén van deze wegen is een foto af te laten drukken op canvas. Canvas is overigens traditioneel gezien een weefsel van hennepvezels. In de volksmond wordt canvas gezien als een soort katoen.

 

Gelegenheden om een canvas cadeau te geven

 

Een foto op canvas geeft de foto extra allure. Het is dan ook het ideale product om een foto optimaal tot zijn recht te laten komen. Er zijn verschillende foto’s die als het ware vragen om te worden vereeuwigd op canvas, zoals bijvoorbeeld een:

  • Trouwfoto
  • Kinderfoto
  • Babyfoto
  • Familiefoto
  • Vakantiefoto

Met name de trouwfoto op canvas is erg populair, maar ook opa of oma verrassen met een canvas cadeau met daarop hun kleinkind(eren) is leuk om te geven en zeker leuk om te krijgen. Iemand met een strak en modern interieur kun je overigens ook verrassen met een foto op aluminium.

Voordelen van canvas

 Los gezien van het feit dat een canvas cadeau een origineel is, heeft canvas nog een aantal voordelen. Eén van deze voordelen is dat het relatief licht van gewicht is. Je hebt geen “zware” materialen nodig om een canvasdoek op te hangen. Verder heeft een canvasdoek geen lijst nodig om verfraaid te worden. Natuurlijk kun je hier wel voor kiezen, want dit is simpelweg een kwestie van smaak. Verder is canvas geen duur product en daarmee is een canvas cadeau een goed te betalen alternatief voor de traditionele ingelijste foto. Over ingelijste foto’s gesproken, vaak hebben deze last van een hinderlijke schittering als het licht er op een bepaalde manier op valt. Canvas kent dit probleem niet en is altijd goed zichtbaar.

Ben jij ook iemand die op zoek is naar een uniek en origineel cadeau? Kies dan ook voor een canvas cadeau!