De wortels van het merk genaamd Calvin Klein kunnen worden getraceerd naar de jaren 40. De jonge man genaamd Richard Calvin Klein begon met modieuze kleding te ontwerpen. In had hij moeite om op te vallen, maar na een tijdje kreeg hij een beurs aan het Fashion Institute of Technology in New York, waar hij zijn gave eindelijk echt kon ontplooien. De eerste echte klant voor Calvin Klein was Bonwitt Teller, voor wie hij begon rokken en jasjes te naaien voor zowel vrouwen als mannen.

calvin klein

Calvin Klein

Tijdens deze periode Calvin Klein werkte zich omhoog op de modeladder en werd een van de meest bekende mode-experts in de wereld; zowel met zijn kleren en Calvin Klein parfums. De hele wereld kent zijn sport kleding, ondergoed voor mannen of jeans. Calvin Klein begonnen zijn tak in het jaar 1996. De eerste ooit parfum was de legendarische CK One, dat nog steeds het icoon onder de parfums is.

De geur zal u verrassen met mooie interessante combinaties van citrus bergamot, bittere grapefruit, suiker orchidee en warme tinten van zeldzaam hout en vanille. Deze cocktail van verschillende ingrediƫnten wordt beschut door een eenvoudige flacon, waarvan glad en strakke lijnen zo typisch is voor Calvin Klein.
Parfums Calvin Klein zijn luxe, maar nog steeds financieel betaalbaar. Dat is wat deze parfums zo populair maakt onder vrouwen en mannen over de hele wereld. Calvin Klein Parfums zijn meestal fris en elegant, en stralen jeugdigheid uit. Wordt meegenomen door deze sensuele geur en je zult zeer veel mannen of vrouwen aantrekken.