Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een jarige met groene vingers? In dat geval heb je de keuze uit tal van verschillende mogelijkheden! Geef bijvoorbeeld een bloempot, die je vult met een klein zakje aarde en zaadjes. Zo kan de jarige de bloemen of kruiden zelf zaaien en groot laten worden. Nog leuker wordt het, als je een persoonlijke boodschap op de pot schrijft. Of wat te denken van een simpele tekening, die je kinderen op de bloempot geschilderd hebben? Houd er rekening mee dat de verf bestand moet zijn tegen een regenbui. Het zou zonde zijn als de verf tijdens een buitje van de pot stroomt.

Een leuk cadeau voor in de tuin geven

Naast een bloempot voor op het balkon of terras, kun je ook aan cadeaus voor in de tuin denken. Heb je bijvoorbeeld al eens overwogen om een beregeningspomp cadeau te doen? Een beregeningspomp is een type pomp, die zelf voor het aanzuigen van water zorgt. Je kunt hierbij kraanwater gebruiken, maar bijvoorbeeld ook slootwater. Een beregeningspomp kopen doe je tegenwoordig heel eenvoudig online. Hier heb je de keuze uit een breed scala aan modellen en formaten pompen. Zo hoeft een jarige voortaan niet meer met een gieter in de weer om alle planten water te geven.

Cadeaus in verschillende prijsklassen

Het leuke aan cadeaus voor een jarige met groene vingers is het feit, dat cadeaus in tal van verschillende prijsklassen worden aangeboden. Je kunt voor een paar euro bijvoorbeeld ook een setje met tuingereedschap kopen, mocht je een beregeningspomp aan de dure kant vinden. Daarbij doen bijvoorbeeld ook losse (groente)plantjes het altijd goed bij mensen met groene vingers! Denk bijvoorbeeld aan vrolijke viooltjes in het voorjaar, of een mooie kerstster in de herfst of winter. Voor welk cadeau kies jij?