Is een vriendin of uw eigen vriendin/vrouw jarig? Dan moet er natuurlijk een cadeau aangeschaft worden. U kunt een aantal leuke cadeaus geven zoals waardebonnen of een etentje, maar dit is wel redelijk standaard allemaal. De meeste vrouwen vinden het juist leuk dat de mannen iets origineels geven waar ze ook echt wat aan hebben. Wij zullen een aantal tips geven omtrent het geven van een origineel, maar ook waar de vrouwen daadwerkelijk iets aan hebben.

Make up

Veel vrouwen hebben al een enorm scala aan make up artikelen, maar zijn er na verloop van tijd nog steeds niet op uit gekeken. Daarom is het schenken van bijvoorbeeld of nagellak nog steeds altijd goed. Vrouwen hebben immers elke dag het liefst andere nagellak of andere producten op dus zal dit in de smaak vallen. Let er wel op welk merk u koopt voor diegene, want veel vrouwen vinden het vertrouwt om bij één merk te blijven.

Voor in huis

Bij het geven van een origineel en bruikbaar cadeau kunt u altijd denken aan artikelen voor in het huis. Bijvoorbeeld het laten drukken van een foto op hout. Dit kunt u gemakkelijk combineren met het huidige interieur van de woning of eventueel verwerken in de slaapkamer. Heeft de woning nog geen leuk huisnummerbord? Dan kunt u een eigen huisnummer of huisnaambord laten maken. Hier kunt u bijvoorbeeld een foto van uw partner en u in verwerken, zodat het gepersonaliseerd wordt.

Romantisch

Wanneer u een cadeau moet geven aan uw vrouw of vrienden kunt u er natuurlijk ook een romantisch tint aan geven. Zoals het geven van een gigantisch bos rozen of een reuzenbeer die u ongemerkt in haar slaapkamer legt. Hierdoor verrast u uw vrouw/vriendin op een positieve manier, maar laat u ook blijken dat het met liefde is geschonken.