Studenten zijn vaak arme sloebers, een cadeau voor een studenten komt dan vaak ook heel goed voor ze uit. Studenten hebben het gewoon weg niet zo heel breed en genieten daarom al heel snel van een klein cadeautje. Ze werken hard voor hun studie en moeten al genoeg geld uitgeven aan een biertje. Hieronder hebben wij een leuke selectie gemaakt van verschillende cadeaus voor studenten. De selectie is geselecteerd door Studenten-Cadeau’s.nl specialist in het uitzoeken van gave ideeën voor bijvoorbeeld een cadeau voor een 21 diner of een origineel afstudeercadeau. Zij kiezen namelijk de populairste en origineelste cadeau ideeën voor je uit.
21 diner cadeaus
Een 21 diner is een leuke gelegenheid waarbij de ouders van de jarige een lekker diner voorbereiden en waar alle studenten vrienden kennis maken met het zogenoemde ‘thuisthuis’. Iedereen jasje en dasje en daarbij de uitgebreide speeches. Bij deze gelegenheid horen natuurlijk cadeaus, zo heeft Studenten-Cadeaus.nl een mooie selectie gemaakt van ideeen voor een 21 diner cadeau. Ideeën zoals:

  • Balkon Barbecue
  • Onderzetters voor een drankspel
  • Toilet voetbal set

Met een van deze originele 21 diner cadeaus zit je dus sowieso goed bij een 21 diner.
Afstudeercadeau
Afstuderen is helemaal een speciale gelegenheid voor de studenten onder ons. 4, 5 of 6 jaar bikkelen en dan eindelijk afstuderen. Al die uren die in je afstudeerscriptie hebben gezeten zijn het allemaal waard geweest. Wanneer je zoon, dochter of vriend(in) afstudeert wil je dus ook met iets leuks aankomen. Daarvoor heeft Studenten-Cadeaus.nl ook een mooi selectie gemaakt van ideeen.