Mannen hebben soms werkelijk geen idee wat voor cadeau zij voor haar "moeten kopen". En dit is niet alleen in het geval van prille relaties (waarbij de man als het ware in het duister tast), maar ook voor je eigen, vaste partner kan het soms knap lastig worden. Veel gehoorde kreten, of gedachtes zijn: 1. Ze heeft alles al. 2. Ze vindt bijna nooit iets leuk wat ik koop. 3. Ze is zó lastig met cadeau's. 4. et cetera. 

Mooie cadeau's voor haar

Een parfum staat meestal met stip op nummer één. Een romantische, intieme geste. Helaas wordt de plank vaak misgeslagen, want een parfum is zó persoonlijk en koop je als man een te goedkoop parfum (mijd alsjeblieft de drogisterij, bezoek de betere parfumerie), dan heb je een boel geld uitgegeven voor niets. Je geliefde zal het aan een vriendin of aan haar moeder geven. Natuurlijk waardeert zij het gebaar enorm (beter een duur parfum wat ze weggeeft, dan een goedkoop parfum wat wel lekker ruikt). 

Wij vrouwen vinden eigenlijk alles wat met aandacht is gekocht, waar over nagedacht is, fijn om cadeau te krijgen. Een veilig, maar gewaard cadeau is een mooie handtas bijvoorbeeld. 

Handtassen & accessoires

Een handtas is niet alleen een mooi cadeau, maar ook een "veilig" cadeau. Zoek een tas uit die bij haar past (hip, of juist traditioneel). Een van de beste adressen om te shoppen voor een tas is , een online kledingzoekmachine, . Maar er is meer: ook de meest fashionable merkkleding vind je terug bij Fashtic. 

  • Een mooi cadeau kopen voor haar begint bij Fashtic
  • Sieraden shoppen? Bezoek snel Buddha to Buddha