Het aantal geschenken waarbij er een belevenis, of activiteit, cadeau wordt gedaan is groeiende. Spullen? Daarvan hebben we er genoeg, en op den duur kom je voor naasten telkens weer op hetzelfde cadeau uit. 

Massage workshop's van Kopos

Heeft jouw familielid of vriend(in) masseren als hobby? Of bezit diegene een speciaal talent op dit gebied? Het wil nog wel eens voorkomen dat telkens weer dezelfde persoon gevraagd wordt om 'even te masseren', want diegene heeft het nu eenmaal in de vingers. Maak er een complete verrassing van door diegene een massage-cursus cadeau te geven: van Kopos. 

  • Kopos.nl is een gerenommeerd massage cursus & training instituut, gevestigd nabij Utrecht, dus lekker centraal gelegen in Nederland. 
  • Kopos biedt een volledig scala aan massage cursussen die in één weekend te volgen zijn.
  • Voor beginners is de cursus Ontspanningsmassage een goede opstap. Dit betreft een workshop die voor iedereen goed te volgen is en die in de praktijkruimte beoefend wordt. 
  • Vervolgens sluit de klassieke massage cursus hier naadloos op aan, hierin worden alle kneepjes van het vak bij gebracht.
  • Of wat dacht je van de cursus Stoelmassage, deze praktische training wordt gegeven op een ergonomische stoel en is ook thuis gemakkelijk, zonder ontkleding, uit te voeren. 

Welke workshop het ook wordt, op de website van Kopos.nl tref je alle cursussen zeer uitvoerig en gedetailleerd omschreven. Je kunt de cursus direct boeken of cadeau geven. 

 

Overig – teamsporten? Zeilen is de ultieme uitdaging – bezoek snel zeilkleding voor een passende outfit.