Wil jij iemand een leuk cadeau geven, maar weet je niet zo goed wat je moet geven? Dan kan het handig zijn om je laten inspireren door een van de vele apps die er beschikbaar zijn! Of het nou een cadeau is voor een verjaardag, voor een bruiloft, of voor een geboorte: elke app heeft weer z’n eigen voordelen en kun je gebruiken om een zo creatief mogelijk cadeau te kiezen. Daarbij is het handig om je zoekopdracht zo specifiek toe te spitsen op de interesses van diegene waar je een cadeau voor zoekt!

Pinterest

Pinterest is een populaire app, waar je heel makkelijk inspiratie kunt op doen voor een perfect cadeau. Je kunt in de app een bord aanmaken, waarbij je verschillende foto’s, blogs en andere teksten in kunt opslaan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een cadeau voor een bruiloft? Dan zoek je op ‘cadeau bruiloft’ en selecteer je de producten die jij interessant vindt. Zo verzamel je al je ideeën bij elkaar, waarna je uiteindelijk heel makkelijk een keuze kunt maken!

 

Dudepins

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor een man? Dan is de app Dudepins erg handig! In deze app kun je namelijk allerlei artikelen vinden die speciaal zijn geschreven voor mannen. Artikelen in de app worden geschreven door professionele schrijvers, maar daarnaast kunnen gebruikers ook zelf producten en artikelen aandragen. Ideaal om ontdekken wat de nieuwe trends zijn!

 

We Heart It

Naast dat mannen een eigen platform hebben, is de app We Heart It speciaal gericht op (jonge) vrouwen. De app werkt in principe hetzelfde als Pinterest. Je kunt hier ook door verschillende foto’s scrollen, en producten toevoegen aan je eigen collectie. Het verschil echter met Pinterest, is dat de producten in deze app speciaal gericht zijn op de doelgroep en dat de gebruikers voornamelijk uit deze doelgroep afkomstig zijn. Daardoor is deze app heel handig als je op zoek bent naar cadeau voor een verjaardag van je zusje, nichtje etc.

 

Wat te doen als je telefoon kapot is?

Nu kun je natuurlijk op zoek naar het beste cadeau, maar wat nou als je telefoon kapot is? Het wordt dan heel lastig om je telefoon optimaal te kunnen gebruiken. Dan is het heel handig als je telefoon binnen 24 uur gemaakt kan worden, en ook nog eens op jouw locatie! Terello zorgt hiervoor! De reparateurs van Terello komen zo snel mogelijk bij je, en voeren binnen no-time een iPhone reparatie uit! Zo kun je heel snel een nieuw cadeau uitzoeken!  (of een telefoon-reparatie cadeau doen, natuurlijk! Dat bespaart je weer tijd! )