Het kan soms behoorlijk lastig zijn om een leuk cadeau te vinden voor een oom of tante. Hoe vindt u ieder jaar weer een origineel en persoonlijk cadeau? Des te persoonlijker het cadeau is, des te leuker vinden ooms en tantes het vaak ook. Veel ooms en tantes zullen al veel spullen hebben, waardoor het steeds minder om de waarde van het cadeau gaat. Veel leuker is het om iets te geven wat past bij de hobby’s van een oom of tante, de wensen die zij nog heeft, de relatie die u met uw oom of tante heeft, enzovoorts. Er zijn op internet veel originele en persoonlijke cadeaus te vinden!

Personaliseer uw cadeau met bedrukking

Een van de mogelijkheden die u heeft als u een persoonlijk cadeau aan een oom of tante wilt geven is het bedrukken van de cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan een leuke mok die u van enige bedrukking voorziet. Ook kan een T-shirt met een foto van u of uw kinderen erg leuk zijn! Niet alleen een oom of tante zal hier blijf mee zijn, ook een opa of oma vindt dit vaak een geslaagd cadeau. U kunt zo’n bedrukt cadeau combineren met een mooi bos bloemen, een lekkere fles wijn of een soortgelijk extraatje.

Tip: geef uw oom of tante een dagje weg! Ga er samen op uit om een dierentuin, een theatervoorstelling of iets soortgelijks te bezoeken.

Alledaagse cadeaus voor ooms en tantes

Naast deze persoonlijke cadeaus zijn er ook verschillende cadeaus die een oom of tante in het alledaagse leven kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een e-sigaret! In de afgelopen jaren hebben de e-sigaretten flink aan populariteit gewonnen, waardoor een oom of tante die rookt hier erg blij mee zal zijn. Een e-sigaret is vaak niet heel goedkoop, waardoor een oom of tante dit zelf minder snel zal kopen.