Bretels op een trouwdag. Het mooiste kledingstuk combineren met en prachtige dag om nooit meer te vergeten. Een dag waarin je de mooiste kleding aanwil. Zeker als je zelf gaat trouwen of te gast bent op een bruiloft. Dan is het zeer belangrijk om bruiloft bretels te dragen. De mooiste bretels voor een bruiloft vind je eenvoudig online op bretels.nl. Om deze dag zo speciaal mogelijk te maken geven we een aantal tips.
 

Welke merken bretels zijn er?

Op een bruiloft draag je het liefst de beste bretels. Bretels van prachtige en goede merken waardoor je zal stralen. Welke merken zijn er nou? Te starten met Albert Thurston: de mooiste traditionele bretellen. Handgemaakt uit Engeland. Beter wordt het niet. Een exclusief merk van de beste kwaliteit. Dan hebben we het populaire merk Profuomo. Profuomo bretels zijn vakkundig gemaakt met oog voor detail. And last but not least, de Hein Strijker bretels: handgemaakte bretellen van uitstekende kwaliteit. 
 

Waarom zou je bretels dragen op een bruiloft?

Allereerst wil je er natuurlijk fantastisch uitzien op en bruiloft. Bretellen zijn bij uitstek een perfect accessoire die iets kunnen toevoegen aan jouw outfit. Het toevert je om tot een echte gentleman. Of je nou de bruidegom of de bruidsgast bent, bretels op een bruiloft zijn altijd een uitstekende keuze. Maar naast dat bruiloft bretels je look compleet maken zijn ze ook nog eens handig, ze houden namelijk je broek op de juiste plaats. Als de bruiloft voorbij is hoeft u niet de bretels achter in de kast te gooien want bretels zijn uitermate geschikt voor allerlei gelegenheden, denk bijvoorbeeld aan een gala of een romantisch diner.

Hoge kwaliteit materialen.

Wat betreft materialen is de keuze enorm. In feite is de keuze volledig aan jezelf. Handgemaakte bruiloft bretels zijn namelijk te bestellen in alle vormen. Zo zijn er bretels van canvas, boxcloth, elastiek, zijde, satijn, kamgaren, moiré, suède en Hardy Minnis wol (een exclusief wolsoort, gemaakt van Engelse schapenvacht) . De materialen zijn allemaal van hoge kwaliteit. Voor de bruiloft bretels worden verschillende soorten leer gebruikt, waaronder hoogwaardig afgewerkt Iberisch kalfsleer en geitenleer. Het leer komt in verschillende kleuren, de meest voorkomende kleuren zijn wit, bruin en zwart maar er zijn ook bretellen met bijvoorbeeld groen leer. Zo zorg je ervoor dat je altijd de allerbeste kwaliteit hebt.
 

Bruiloft bretels online kopen?

Dutch Dandy gaat voorbij de massa. Wij geloven in het individu. In onderscheid. Trouwen is een bijzondere gebeurtenis. En daarbij horen kleding en accessoires die je helpen om deze dag extra bijzonder te maken. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan luxe bretels die uw trouwpak een onderscheidende uitstraling geven. Naast de merken Albert Thurston en Profuomo bieden wij ook exclusieve bretels aan van Hein Strijker.