Noten worden in allerlei vormen en in verschillende soorten over heel de wereld gegeten. Er zijn diverse varianten van noten en het is dan ook algemeen bekend dat ze ook voor de gezondheid diverse voordelen kunnen hebben. Deze voordelen noten voor de gezondheid vooral als ze zo natuurlijk mogelijk zijn zonder onnodig toegevoegde ingrediënten. Je noten bestellen bij een notenbranderij kan voor gezonde maar ook zeker erg lekkere noten een goede optie zijn.

Waar zijn noten goed voor? 

Noten zijn erg goed voor de gezondheid als er niet al te veel onnodig toegevoegde stoffen bij zitten. Je lichaam kan veel vitamines opnemen uit noten. Zo bevatten noten een grote hoeveelheid aan vitamine E, maar ook aan vitamine B1. Vitamine E is een antioxidant en vitamine B1 is met name erg belangrijk in het lichaam bij de energieproductie en de koolhydraatstofwisseling. Verder bevatten noten ook veel ijzer. Ijzer is van cruciaal belang voor het menselijk lichaam, omdat ijzer een enorme rol speelt bij het transporteren van zuurstof van het bloed naar de cellen in het lichaam. Ijzer is verder zelfs belangrijk voor de hersenen, waarmee noten dus ook een goede impact op de hersenen hebben. Verder bevatten noten ook de nodige eiwitten. Dit is erg handig na het doen van een intensieve krachttraining. Eiwitten dragen immers bij aan de groei en ook de onderhoud van je spieren. Zo kunnen noten je na een zware training erbij helpen ervoor te zorgen dat je spieren niet verzuren.

Waarom een notenbranderij

Het is handig en slim je noten te bestellen bij een notenbranderij. Allereerst heb je hier erg veel keuze. Je kunt zelf de noten die je wilt bestellen, maar ook nog eens in de hoeveelheid die je zelf wilt. Je bent vrij in de keuze die je hierin maakt. Daarnaast zijn de noten van een notenbranderij ook nog eens vers wat een stuk lekkerder is. De noten zijn gezond als je kiest voor noten die bijvoorbeeld weinig tot geen zout bevatten en ook deze keuze heb je indien je ervoor kiest je noten bij een notenbranderij te bestellen. Daarnaast voorkom je dat je voor het kopen van verse, gezonde en goedkope noten erg lang in een rij moet staan bij een kassa. Veel mensen hebben hier immers last van, maar wanneer je de noten gewoon bestelt bij een notenbranderij is ook dit probleem direct opgelost en heb je binnen de kortste keren noten.