Zoek je een kraamcadeau waarmee je scoort?

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeau voor jou dochter of een bekende, die straks gaat bevallen? Een cadeau waar je echt mee voor de dag kunt komen, zodat je niet met een afgezaagd presentje op de stoep staat? Dan is een 9 maanden invulboek een goed en origineel idee! Maar wat is er nu eigenlijk zo leuk en nuttig aan het weggeven van een 9 maanden dagboek?

De pre’s van een 9 maanden invulboek

Het 9 maanden invulboek laat de kersverse moeder of vader die je dit cadeau geeft nog lang nagenieten van de zwangerschapsperiode. Helemaal als het een presentje was voor het eerste kindje van hem of haar! In een 9 maanden dagboek kun je aantekeningen maken over bijzondere belevenissen tijdens de zwangerschap. Leuk om later nog een terug te lezen, of om zo’n dagboek aan je kind cadeau te doen als hij of zij wat ouder is. Al tijdens de zwangerschap is een dagboek nuttig, omdat in zulke dagboeken veel tips staan om de 9 maanden-periode zo relaxed en fijn mogelijk door te komen. En natuurlijk kun je in een zwangerschapsdagboek ook foto’s plakken, bijvoorbeeld van jouw buik of foto’s van de 20 weken echo en de babykamer. Zo kun je de fijne tijd van de zwangerschap en de voortgang van de groei van de baby later nog eens terug te kunnen zien of lezen!

Koop online jouw favoriete 9 maanden-invulboek

Tegenwoordig kun je 9 maanden invulboeken voor baby’s in allerlei soorten online kopen. Met een paar klikken bestel je voordelig en snel een negen maanden dagboek via internet. Kies ook voor dit leuke cadeau en verras jezelf of iemands anders met een vrolijk en kleurrijk negen maanden boek!

Deze advertorial is geplaatst door (E van Santen), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.