We hebben allemaal wel een cadeau gekregen waar we van dachten wat moet ik nou weer hiermee. Dat moment dat je het uitpakt en echt degene aankijkt met een vage blik maar toch bedankt zegt in plaats van zegt wat je denkt.  Want elk jaar dezelfde cadeaukaart van een winkel komt je ook onderhand je strot uit.

Hier hebben we een aantal cadeaus op een rijtje gezet waarmee je eindelijk iemand echt kunt verrassen in plaats van datgene wat hij of zij altijd kreeg.

Voor hem

Je kunt hem bijvoorbeeld een kussen geven in de vorm van een multomap. Deze kan hij gebruiken als hij een zware nacht heeft gehad, maar de volgende dag toch achter zijn beeldscherm op het kantoor moet zitten. Het mooie van dit kussen is dat hij hem gewoon in de kast kan zetten en ertussenuit halen wanneer hij maar wil.

Wat ook leuk is om te geven op werk is een paniekbutton. Als iemand deze indrukt komt er een vreselijke herrie uit en weet heel het kantoor dat het niet goed gaat bij die persoon en kunnen ze per direct helpen. Echter begrijpen wij ook dat dit na een tijd zeker kan gaan vervelen.

Een kleine bureaustofzuiger als hij of zij op het werk heel de dag achter zijn bureau zit. Zo kan hij zijn bureau elk einde van de dag even zijn bureau schoon kan maken zodat het er altijd piekfijn uitziet. Daarnaast staat het ook nog eens super professioneel.

Voor haar

Dit is meer een cadeau voor de dames. In plaats van een klein spiegeltje een mooi spiegeltje met de vorm van een laptop. Dit is ook nog eens grappig om te zien.

Een aapje wat ervoor zorgt dat je nagels drogen zonder dat je zo hard moet blazen op je vingers, of je alweer je nagellak verpest doordat het nog niet droog is.

Wat je ook kan geven als iemand last van zijn voeten heeft is een inlegzolen te geven als iemand aangeeft dat hij heel vaak last heeft van zijn voeten. Niet echt grappig, maar wel heel handig.