Het vinden van een leuk kraamcadeau is vaak lastiger dan gedacht. Je wilt natuurlijk niet de zoveelste aan het kraambed zijn met een babypakje in maat 50, knuffeltje of fopspeen. Ben je op zoek naar een kraamcadeau dat bij kersverse ouders in de smaak vallen? Wij hebben vijf leuke en handige kraamcadeaus op een rijtje gezet!

1. Baby badjas

De kans is groot dat een leuke baby badjas niet het eerste was waaraan je dacht bij het zoeken naar een kraamcadeau. Toch is een lekkere badjas ideaal om de baby warm te houden na het badderen. Er zijn ontzettend veel leuke baby badjassen te vinden die stuk voor stuk ontzettend schattig zijn!

2. Bijtring met naam

Tegenwoordig is de keuze uit handgemaakte en gepersonaliseerde kraamcadeautjes reuze. Een leuk cadeau om te laten personaliseren is de bijtring. Het is erg leuk om een bijtring te krijgen met daarop de naam van de kersverse baby.

3. Eerste jaar-boek

Van elk kind is het eerste jaar erg speciaal. Er gebeurt in deze periode veel en de ontwikkeling gaat razendsnel. Door een eerste jaar-boek cadeau te geven kunnen de ouders foto’s en tekst in dit boek zetten, zodat bijgehouden wordt hoe het eerste jaar verliep. Mega leuk om later eens terug te lezen. Zowel voor ouders als kind.

4. Cadeaubon

Als kersverse ouders krijg je tijdens het kraambezoek vaak veel dubbele cadeaus. Als kersverse ouders ben je dan ook vaak blijer met een cadeaubon, dan met een standaard cadeautje. Misschien niet het meest origineel om te geven, maar wel handig. Want als ouders heb je ontzettend veel spullen nodig, waardoor het handig is als je deze spullen (gedeeltelijk) kunt betalen met cadeaubonnen.

5. Gepersonaliseerd boek

Zoek je een persoonlijker cadeau dat ook nog eens erg origineel is? Dan is een kinderboek met de naam van de baby een erg leuk idee. Zo kan je de naam van de baby toevoegen aan een leuk kinderverhaal.

 

Zoek je een kraamcadeau dat snel geleverd kan worden? Check hier alles webshops waarbij geldt “vandaag besteld, morgen in huis”.