Sinds de opkomst van de digitale camera maken we talloze foto’s. Is het niet van dat prachtige natuurplaatje, dan wel tijdens onze vakantie. En wat denkt je van kinderen en huisdieren. Dat grappige of vertederende kiekje is zo gemaakt. Sommigen van die foto’s verwijderen we weer razendsnel, maar een aantal foto’s zijn de moeite waard om de status onvergetelijk te geven. Een foto verwerken in een cadeau is daarom een bijzonder leuk en origineel alternatief. Je vereeuwigd niet alleen het moment, maar maakt het cadeau ook nog heel persoonlijk.

1: Foto op telefoonhoesje

Onze smartphone is niet meer weg te denken uit ons leven. We koesteren het apparaat en dat is niet vreemd. Immers, we doen er alles mee. Beveiliging van het apparaat is daarom geen overbodige luxe. Natuurlijk kun je dat verwezenlijken door in de winkel een standaard beschermhoesje te kopen, maar is het niet veel leuker om er een foto op te drukken? Wanneer je dit idee als cadeautip gebruikt kun je er zeker van zijn dat het dagelijks gebruikt wordt en het zijn functionaliteit blijft bewaren. Check natuurlijk wel eerst welk type telefoon de ontvanger heeft. Het zou zonde zijn als de hoesje niet past.

2: Foto op kalender

De meest memorabele foto’s zijn natuurlijk ook in een kalender te verwerken. Maandelijks genieten van een bijzondere foto, die je weer even terug brengt naar dat ene heerlijke moment. Op die manier valt er een heel jaar lang te genieten, terwijl je verjaardagen of misschien wel afspraken op de kalender verwerkt. Als cadeau heel goed weg te geven. Zeker ook omdat er altijd wel ergens een plekje in huis is voor die speciale kalender.

3: Foto op Hout

Een foto op hout laten verwerken is momenteel helemaal in. Het geeft de foto een eigentijds tintje en past in praktisch elke huiskamer. Het zal door iedereen met open armen ontvangen worden. Dus heb je onverhoopt een foto liggen waarvan je zeker weet dat je de ander ermee zal verrassen en misschien wel ontroeren. Laat hem op hout drukken. Paarden, katten en honden, maar ook kinderen doen het altijd goed.

4: Foto op kwartet

Grote kans dat je niet kan kiezen, omdat alle foto’s die je geschoten hebt wel bewaarmateriaal zijn. Is het dan geen idee om ze te verwerken in een heus kwartetspel? Zeker als de foto’s een speciaal thema hebben. Denk hierbij aan een vakantie of een huwelijk.
Dergelijke foto’s zijn goed in categorieën te delen en wat is er leuker om gezellig tijdens een spelletje kwartet die foto’s weer terug te zien?

5: Foto op aluminium

Net als de foto op hout is een foto op aluminium een geweldige optie waar persoonlijkheid en sfeer samen komen. Zeker in een stoer interieur zal een foto op aluminium heel goed uitkomen. Grote kans ook dat dit cadeau er jaren zal blijven hangen.

Bron: herinneringenoplinnen.nl