Aan het zoeken naar een origineel cadeau voor iemand die een echte motorliefhebber is? Wij hebben in deze blog meerdere leuke cadeau ideeën voor je verzameld en op een rijtje gezet. Verras de motorrijder met een leuk cadeau dat helemaal past bij zijn/haar hobby!

Een origineel cadeau vinden is altijd ontzettend lastig. Je kan er natuurlijk voor kiezen om op safe te spelen door geld of parfum cadeau te geven, maar het is toch veel leuker om iets anders cadeau te geven? Zeker als je weet dat de ontvanger een motorrijder is, dan zijn er genoeg ideeën om een cadeau voor deze hobby te geven. Bekijk hieronder onze vijf cadeau ideeën voor motorliefhebber!

1. Motormagazine

Een motorliefhebber maak je altijd blij met een motor magazine. Er zijn vele magazines over motors te vinden, denk bijvoorbeeld aan Moto73, BigTwin of MotoPlus. In een motor magazine leest hij of zij alles over het laatste motornieuws. Wil je het cadeau een beetje gekker maken? Dan kan je ook een abonnement cadeau geven.

2. Cadeaubon

Vind je het lastig om een cadeau te vinden waarvan je zeker weet dat de ontvanger er iets aan heeft? Dan is een cadeaubon van een motorzaak absoluut een aanrader. Zo kan de ontvanger zelf kiezen waarvoor hij of zij de bon gebruikt. Elke motorrijder kan wel nieuwe motorkleding, accessoires of iets anders gebruiken. Een cadeaubon is dan ook altijd een goede keuze om cadeau te geven aan een motorrijder. Bestel hier een cadeaubon van Motorkledingstore.nl!

3. Schoonmaakset voor de motor

Een schoonmaakset voor de motor is altijd bruikbaar voor motorrijders. Misschien niet het meest speciale cadeau, maar wel ontzettend bruikbaar. Er zijn verschillende motorzaken waarbij je een kant-en-klaar pakket kunt kopen met schoonmaakproducten voor de motor.

4. Motorbeurs tickets

Jaarlijks wordt in Utrecht de motorbeurs georganiseerd. Voor veel motorrijders is dit het evenement om elk jaar weer naar uit te kijken. Op dit evenement zie je de nieuwste motor modellen, gave stunts en scherp geprijsde motorkleding. Tickets voor de motorbeurs in Utrecht zijn dan ook een origineel en leuk cadeau!

5. Motortraining

Voor motorliefhebbers is het natuurlijk leuk om een proefles cadeau te geven als hij of zij nog geen motorrijbewijs heeft, maar wat kan je geven als de ontvanger al een rijbewijs heeft? Nou, er zijn allerlei leuke soorten motortrainingen die je cadeau kunt geven. Denk bijvoorbeeld een antislipcursus.