Er is altijd wel een gelegenheid waar een cadeau aan te pas moet komen. Of dat nou een verjaardag is, een afscheid of een afstudeerfeest is. En we weten allemaal dat het zeker niet eenvoudig is om een cadeau te bedenken. In dat geval hebben wij de oplossing voor je. Het is mogelijk om bij ons te kopen. Deze ringen komen altijd goed aan en zijn uniek en prachtig om te geven. Wij bieden in allerlei soorten en maten dus er zit altijd wel iets voor jou bij. Om het je wat gemakkelijker te maken volgen hieronder een aantal redenen waarom je zou moeten kiezen voor gegraveerde ringen als geschenk.

  • Extra uniek: je in de ring gegraveerd. Zeg zou zelf, wat is er unieker dan een ? Bijna niets, je hoort enkel bij jou en dan is het een fijn gevoel als degene waar je van houd deze altijd bij zich draagt. Dit staat elegant en wordt in het zilver vereeuwigt. Of je nou alleen je vingerafdruk wilt laten graveren of ook een tekst erbij, het kan allemaal en bijde varianten geven een unieke touch aan de
  • De levertijd is een verdere reden om te bestellen en cadeau te doen. Bij gegraveerde ringen denk je misschien aan een lange levertijd, maar als je , heb je de met persoonlijke stijl binnen ongeveer 1 tot 7 werkdagen in huis! Dus ook als je niet meer zoveel tijd hebt, kun je alsnog een zeer persoonlijk cadeau geven aan iemand.
  • Iedereen heeft een andere ringmaat, en daarom is het ook zo fijn dat onze ringen in verschillende maten verkrijgbaar zijn. De gegraveerde ringen zijn bij ons beschikbaar in de maten 15 tot en met 23. Dat betekent dat er dus voor iedereen wat bij zit! Als je de maat weet dan kun je gemakkelijk de , waardoor je weet dat hij altijd past!
  • Een van de belangrijkste redenen: bestaan uit zilver van eerste kwaliteit (925 sterling). Super kwaliteit dus voor een fijne prijs en je hebt altijd een uniek cadeau! We kennen allemaal de zijn en uiteindelijk een groene rand om de vinger achterlaten. Het idee is misschien lief, maar wat sieraden betreft kun je beter voor kwaliteit kiezen. Zo weet je dat je er lang van kunt genieten en dat je een kwaliteitssieraad hebt.

De hierboven genoemde redenen zouden je er toch wel van moeten overtuigen dat gegraveerde ringen ideaal zijn als cadeau!