Het kan een hele uitdaging zijn om een leuk cadeau voor een man te vinden! Vaak hebben mannen al ontzettend veel, waardoor zij zelf niet meer weten wat ze moeten vragen. Waar je een vrouw kunt verrassen met een lekkere douchegel of een maskertje, gaat dat voor mannen vaak niet op. In dit artikel geven we drie handige tips, die goed van pas kunnen komen in je zoektocht naar een origineel cadeau!

 

Tip 1: geef een echt mannencadeau

Een typisch mannencadeau is een gevulde gereedschapswagen, waarin je tal van verschillende vormen gereedschap vindt. Welke man vindt het immers niet leuk om af en toe te klussen? Je kunt zo’n gereedschapswagen op deze website bestellen. Het voordeel aan een gereedschapswagen is dat deze eenvoudig te verrijden is naar andere plekken in huis of op een werkplaats. Daarbij biedt de wagen voldoende ruimte om het gereedschap na gebruik weer veilig op te bergen.

 

Tip 2: een mooi horloge voor mannen

Vaak wordt gedacht dat sieraden alleen aan vrouwen kunnen worden gegeven. Dit is niet waar! Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken naar een mooi horloge voor een man? Een horloge is niet alleen een stijlvol sieraad, maar heeft ook een praktisch nut. Je kunt zo’n cadeau koppelen aan het feit dat een man altijd te laat op afspraken verschijnt. Zo heb je een origineel en persoonlijk cadeau!

 

Tip 3: bon voor een sportwedstrijd

Een derde tip die we je kunnen geven voor het uitzoeken van een mannencadeau, is een cadeaubon voor een sportwedstrijd. Laat je man bijvoorbeeld naar zijn favoriete voetbalclub gaan, naar een avondje darten of een tenniswedstrijd. Je kunt tickets vaak op de website van een sportclub bestellen. Het kan leuk zijn om met je man mee te gaan, of hem met een vriend te laten gaan.